SURFING IN STYLE

Dicht bij de zee en omgeven door de duinen ligt dit charmante familie huis met een diepe tuin. Zonder de originele elementen te verliezen, zoals het glas in lood, ontwierp Form Makers een concept voor twee woonlagen. OP de begaande grond, grenzend aan de tuin, is de keuken het hard van het huis met een ruim kookeiland en een gezellige eettafel. De achterwand is sfeervol vormgegeven met groene Marokkaanse tegels en de andere wand met hout blokjes op de 'kopse kant'. De kleur en materiaal toepassing zorgen voor een natuurlijke verbinding met de living, hal en trap naar de tweede verdieping. 

For this family house, located by the sea and dunes featuring traditional stained glass, Form Makers created a design for two floors. On the ground floor the kitchen was transformed to become the heart of the house with a cooking island and a wall of warm wooden tops. Green tiles combined with stone and comforting furniture fabrics made it a lovely place for every moment of the day. Connected to the living room the hall and stairs lead naturally to the second floor.